Ung svensk kar

Som vanlig var jeg pålogget Grindr mens jeg jobbet i dag. Hadde ærend rundt i byen og i det jeg hadde bestemt meg for reise ut av sentrum fikk jeg en mld. Statusen min sa NeedAssNow! Meldinge jeg fikk inneholdt et smiletegn og så kom et bilde av en vakker lys kropp, smooth ass og et kåt smil:) Kåt? slurte jeg, ja svarte han. Vi avtalte å møtes hos han. 10 min sa jeg. Jeg kjørte dit, parkerte, kjente hvordan precumen rant i buksa. Gikk ut i sola og ringte på, gikk opp to etasjer. Der stod han, smilende, ung svenske på 25, tydeligvis i kollektiv, bar overkropp, treningsbukse og en ring i nesa. Kom inn sa han vennlig og strakk på seg. Jeg fulgte etter og kippet av meg skoene og lurte på om jeg ville møte noen av romkompisene hans:) Samma det!

Jeg fulgte etter han inn på rommet hans og tok han til meg og kysset han. Han lente seg inn til meg og var hengiven med en gang. Jeg kjente på kroppen hans og tok et tak i rumpeballen hans i buksa. Han var slank, lett behåret. Og kåt:) Jeg tok tak i hodet hans og lente han bakover og så han inn i øynene og smilte. Han smilte tilbake. Mens jeg kysser han lar jeg to fingre finne hølet hans, han er våt og klar. Jeg lar begge skli innenfor og tar tak i han og drar han enda tetter inn til meg med en tofinger grep i hølet hans. Han stønner og kaster på hodet.

Jeg dytter han forsiktig ned på senga så han lander på rygg. Jeg vil se han i ansiktet mens jeg forsyner meg. Han heiser begge bena forsiktig og jeg dytter de lenger bakover og blottlegger knullehølet hans. Han er så vakker der han ligger. Kåt og forventningsfull med ræva lysende mot meg. Jeg bøyer meg forsiktig ned og lar tungespissen touche knulleringen. han lukter og smaker fresh ræv. Aldeles nydelig. Han stønner og vrir seg i det jeg forsyner meg av ræva hans.

Jeg reiser meg opp på kne, tar tak i hoftene hans og aker han mot meg og kuken min. Han tar tak i kuken min og styrer den mot hølet sitt. Han vil ha kuk. Jeg posisjonerer kuken akkurat passe slik at jeg enda ikke har penetrert han men er på plass. Jeg lener meg over han, Kysser han og tar tak rundt hans mens jeg trenger kuken inn i kåte kroppen hans. Han jamrer og stikker til i det jeg nærmer meg bunn og bruker ene hånda for å holde meg litt tilbake. Jeg avventer men gir meg ikke og gir han noen sekunder for å vende seg til trykket, ser han inn i øynene, kysser han og legger hele min kroppstyngde over han og presser kuen helt til bunns i han. Han klynker meg i øret og klynger seg til meg mens jeg begynner å pumpe han full av bar kuk som oser av precum. Han jobber aktivt med å stramme kåte ræva si rundt kuken min og kjenner at han melker meg. Vrir hodet fra side til side og jeg nyter synet av han mens jeg knuller han.

Jeg trekker meg ut og han griper etter meg, jeg tar tak i begge bena hans og vrir han rundt, han vil opp på alle fire men jeg dytter han ned på magen. han særer bena og denne lyse, stramme rumpa nesten frekt vinker til meg. Jeg bøyer meg igjen ned og sleiker det kåte hølet hans, nå litt mer avslappet etter at jeg har vært inne i han. Jeg lar skjegget og hele ansiktet massere ræva hans og han vrir seg igjen i det jeg rimmer han.

Jeg kryper oppover kroppen hans, lar han kjenne håra på brystkassa mi og legger hele min tyngde over han, kjenne kuken skli inn i sprekken hans og tar tak i begge hendene hans, fletter de inn i mine og legger ansiktet mitt intill hans i det jeg på nytt kjører kuken i han. Han stønner og slipper ut et gisp i det jeg bånner han og han svarer med å presse ræva si mot meg. Jeg reiser overkroppen og holder han fast i grepet jeg harw på hendene hans. Jeg pumper kuken i ræva hans og kjenner svetteperler dryppe ned på ryggtavla hans. Jeg kjenner at jeg snart kommer til å komme. Jeg drar meg ut, snur han rundt og han ser forventningsfult på meg. Jeg vil se han i øya i det jeg fyller han.

Jeg kjører kuken rett i han mens han holder beina sine i lufta og gir meg fri tilgang. I det jeg har bånna han samler jeg bena hans, bøyer meg helt over han og har han i et jerngrep, griper rundt nakken hans og omfavner han helt. Han lukker øynene. «Se på meg» Sier jeg. Han åpner øynene og ser rett inn i mine. Jeg smiler lett og spør: «Er du klar?» Han smiler og nikker.

Jeg fortsetter å stirre han inn i øya og med 3-4 lange pump sender jeg hele satsen min fra pungen inn i denne kåte, unge, slanke svensken som tydeligvis elsker å ta bareback kuk og sperm fra en stor norsk viking:)

Han rister og stønner i det han kommer mens jeg fortsetter å pumpe spermen min dypere inn i han. Jeg kjenner nesten hele ryggraden forsvinne inn i han:)

I det han er ferdig med å sprute blir han tydeligvis veldig følsom. Ser uskyldig på meg og nesten unnskylder seg! Jeg smiler og kysser han mens jeg forsiktig trekker meg ut av han og kjenner spermen følge etter. Jeg setter meg tilbake, ser på han og sier takk. Takk selv sier han og hopper ut av senga.

Jeg kler på meg, gir han et kyss og går ut i sola.

Våren er her!

(Visited 746 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *