(U)skyldig lek med gutt på 16 – del 1

Hovedpersonen (jeg -forteller) er 25 år gammel, bifil og tenner på yngre gutter. Det er slik at når han drikker, blir man lett veldig full og samtidig utrolig kåt!
Det var lørdag kveld og jeg var på fest med mitt idrettslag i et privat hus. De drakk mye mengder alkohol. Når jeg siste kvelden var full og syntes det var på tide å gå til sengs, fant jeg mitt liggeunderlag og sovepose og var på utkikk etter et sted å sove. Jeg åpnet en dør til et lite kontor og kunne se at det var allerede en der som sov. Fra lys i døren, så jeg at det var Frederik, som er 16 – Han hadde gått å lagt seg noen timer tidligere. Han lå på siden, i midten av rommet med alle klærne på. Soveposen var over ham som et teppe.
Frederik er ikke så høy 170 cm og som har lys brunlig kort hår. Han er faktisk litt tynn og, men veldig muskuløs. Det gjør hans muskler nå godt synlig.
Jeg gikk inn og satte mine liggeunderlag rett ved siden av ham. Så tok jeg min sko, sokker, skjorte og bukser. Jeg tok min sovepose ut av hylsteret og la meg ned og spre min sovepose ut, som et teppe, som Frederick.
Her lå jeg nå i mørket ved siden av en super deilig, døddrukken og uskyldig ung gutt! Jeg hadde allerede fått stiv kuk bare ved å tenke på det. Jeg lå på ryggen og nådde inn i min svart Bjørn Borg undertøy å spille litt, mens jeg tenkte på noe skjer vilt. Jeg begynte å onanere stille mens jeg lyttet til pusten hans.
Plutselig helvete av meg og jeg fikk opp. Jeg tente en liten lampe som lyser rommet opp litt. Jeg bøyde meg ned over Frederik og ristet ham forsiktig på skulderen hans, mens jeg ringte ham. Ingen respons. Jeg slet hardere nå i ham og kalte ham igjen. Denne gangen han våknet, men han var fortsatt veldig full. Jeg sa at det var nok best at han tok av seg klærne, så det var ikke for varmt for ham. Han mumlet noe som ikke var vanlig dansk! «Skal jeg hjelpe deg?» Jeg spurte og han mumlet tilbake et svar som jeg ikke forsto. Jeg tok posen fra ham og presset nå til hans skulder, og han ble stille på ryggen. Han var allerede sovnet igjen. Jeg grep den nederste kanten av skjorten hans og begynte å dra den av ham, mens jeg med nød og neppe fikk ham opp til å sitte. Han våknet opp igjen og selv hjalp litt å få t-skjorte over hodet.
Jeg la ham ned på ryggen. Så gikk jeg ned til føttene, hvor jeg knyttet skolissene og begynte å trekke seg sko og sokker. Frederik var allerede sovnet igjen. Så kom turn av buksene. Han hadde belte på, som jeg fikk raskt opp. Fikk kneppet buksene og begynte å trekke dem av. Han hadde hvit Bjørn Borg boksere som satt fint stramt. Da jeg var forbi hans liten bulk med buksene, kom jeg «ved en tilfeldighet» å røre bule med fingertuppene mine og presset litt ekstra ned. Der var det deilig å føle hans myke lille pikk! Jeg var nå egentlig, en gang i min egen kuk, som sto stolt i sin fulle lengde. Jeg fikk dratt buksene helt og han var nå bare i hans hvite boksere.
Hans kuk var svært tydelig merket, som en liten klump. Jeg sto og så på ham litt mens jeg rørte meg selv.
Fra tiden etter trening, hvor vi har vært i badekaret sammen, vet jeg at hans penis er omtrent på størrelse med min i stiv tilstand. Faktisk, skjer det ofte at unge gutter 16-19 år få ereksjon når vi bader. Det er ofte en kjedereaksjon som gjør meg skynde seg å skli ut av badet og tilbringe litt ekstra tid til å ta klærne mine på!
Frederick slått i søvne på hennes side og krøp sammen i fosterstilling. Jeg satte sin sovepose over ham og slo av lyset. Etterpå la jeg meg ned på min sovende rett bak ham. Jeg snudde også på sin side og flyttet så nær ham som jeg kunne få. Jeg løftet kantene av hans og min sovepose og la dem slik at de overlappes.
Nå hadde jeg fri tilgang til Frederik under vår «dobbel dyne.» Jeg la forsiktig en arm over ham og trakk meg nær ham, slik at vi nå lå i skje. Hvor fantastisk det var å ligge her og bare føle ham gjennom huden. Min kuk rørte hans stramme røvballer og jeg skjøt hip frem i små støt. Uhhh det var så deilig.
Jeg var nå min arm som var over ham ned igjen før jeg nådde hoften. Jeg trakk armen litt for meg, så jeg kunne føle ham med hånden. Jeg følte hans vakre vaskebrett og flyttet fortsatt hånd ned til jeg nådde kanten av hans boxsershorts.
Det var vanskelig å ta på pikken hans når han lå i fosterstilling og jeg var sidelengs. Derfor satt jeg halvveis opp, så jeg får bedre til skatten.
Nøye jeg flyttet hånden min nærmere til det punktet hvor jeg skjønte at hans litt myk kuk måtte bli frelst. Sikker nok, så jeg følte plutselig. Den deilig myk klump gjemt under hans boxsershorts. Jeg var så kåt som aldri før, mens jeg trykket og massert hans penis og baller, utenfor hans boksere, med fingrene mine. Jeg grep håndtaket av Fredericks litt myk kuk med tuppen av tommelen min, pekefinger og langfinger og trykk forsiktig i små rytmiske impulser. Jeg presset hardt og vanskelig å få blodet til å sirkulere mer rundt og til slutt begynte å skje. Fredrik ble nå sover med en solid ereksjon.
Jeg har nå brukt hele hånden og følte frem og tilbake på pikken hans. Fredriks kuk føltes faktisk som min egen, men litt tykkere. Han fortsatt sov veldig tungt.
Jeg la meg ned igjen og spilte litt på min egen pikk, mens jeg lyttet til hans tung pust. Jeg var så kåt!
Etter en stund tok jeg på Frederick skulder og rullet ham forsiktig på ryggen. Han ble helt slapp i kroppen og jeg setter beinet i en litt spredt posisjon og armene ut til sidene.
Hans ereksjon hadde sunket noe. Jeg satte meg selv helt til ham og snudde seg mot ham …

(Visited 999 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *